Well fuck that

Olin kirjoitellut tälle päivälle kivan pienen blogipäivityksen jossa kerroin syitä miksi ennakkoasetelmat kevään kuntavaaleille näyttävät piraateille ihan hyviltä: eduskuntavaalikannatus, gallupit, Islannin ja Tsekin vaalitulokset ja niin edelleen.
 
Well fuck that.
 
Olen oikeasti kyllästynyt siihen että populisti-nationalisti-konservatiivit voittavat vaalit toisensa jälkeen: Jytkyt, Brexit, Trump ja seuraavaksi Le Pen Ranskassa. Ja näin tulee jatkumaan jos liberaalit eivät opi läksyään ja muuta viestiään.
 
Isot globaalit arvokysymykset ja periaatteet eivät riitä, niin kauan kuin ihmiset ovat vakavasti huolissaan omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja toimeentulosta 5-10 vuotta eteenpäin. Avoimuus, yhdenvertaisuus ja ympäristö häviävät tämän kisan äänestyskopissa toistuvasti.
 
Meidän pitää tarjota vastauksia siihen miten ne ratkaisut mitä me tarjoamme vastaavat tähän huoleen. Miten rakennamme yhteiskuntaa jossa annamme ihmisille tilaa rakentaa omaa ja läheistensä tulevaisuutta ja kehittää omaa elinympäristöään.
 
Eli siis jos vaalit, yhteiskunta ja tulevaisuus joko suututtavat tai huolestuttavat:
Torstaina klo 17 @ coffee house Jyväskylä: Vaalisuunnittelumiitti
 
Jos et pääse paikalle, mutta haluat olla mukana, tai haluat vaikuttaa jossain muualla kuin Jyväskylässä:
soita tai laita viestiä: arto.lampila@piraattipuolue.fi / 040 8454660