Kiitoksia ja kesätunnelmia

Ensi alkuun suuret kiitokset kaikille puolueen jäsenäänestyksessä äänestäneille. Tulin kuin tulinkin valituksi piraattien 20 eurovaaliehdokkaan joukkoon. Koossa näyttäisi olevan erittäin hyvä ja monipuolinen joukko, on mahtavaa päästä työskentelemään osana tälläistä porukkaa.

Puolueen seuraavat askeleet kohti eurovaaleja ja vuoden 2015 eduskuntavaaleja otetaan kuluvana viikonloppuna kevätkokouksen muodossa. Valitettavasti kesäkiireet estävät omalta osaltani kokouspaikalle saapumisen, onneksi myös etäosallistuminen on mahdollista.

Uskon että tiiviin kokousviikonlopun jälkeen piraattipuolueella on uusi ja entistäkin terävämpi ohjelma. Yhteiskunnassa jossa lakeja ja säädöksiä tuotetaan enemmän kuin ihmiset ja organisaatiot ehtivät sisäistää on Piraattipuolue erittäin tarvittu vastavoima. Säädösviidakko on omiaan etäyttämään tavalliset kansalaiset päätöksenteosta sekä vähentämään läpinäkyvyyttä yhteiskunnallisissa asioissa.

Toivon että yhdessä voimme kehittää yhteiskuntaa suuntaan jossa on pienempi määrä selkeämpiä säädöksiä, ja jossa todella voidaan noudattaa klassista periaatetta: ”Annetaan ihmisille vastuu ja valinnan vapaus tekemisistään, kun ne eivät loukkaa muiden oikeuksia.”